Hoog Kwaliteit Accu en Adapter Kopen | Langere levensduur, lagere prijzen

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Heb ik een PayPal-rekening nodig om te betalen?

Niet nodig. U kunt betalen met uw creditcard / betaalpas (Visa, MasterCard, de Verenigde Staten n Express en Discover) - allemaal zonder een PayPal-account te hebben. Wanneer u wordt doorgestuurd naar de Paypal-pagina, klikt u op het tabblad "Betalen met een bankpas of creditcard".

Is PayPal veilig?

Ja. PayPal gebruikt SSL-technologie om uw gegevens veilig te houden. Als u een betaling met PayPal verzendt, ontvangt de ontvanger bovendien geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van mensen die u niet kent. PayPal is vanaf de grond af ontworpen als een veiligere manier om online geld te verzenden. Uw financiële gegevens worden niet verkocht of getoond aan een handelaar of detailhandelaar.

Waarom is mijn creditcardbetaling geweigerd?

Alle betalingsverwerking wordt afgehandeld door een onafhankelijke beveiligde betalingsverwerker. Laptopsaccu.com krijgt geen betalingsinformatie. Controleer het volgende en neem contact op met uw creditcardmaatschappij als het probleem zich blijft voordoen.

Onjuiste factuurgegevens.
Onvoldoende middelen. De kaart is als verloren of gestolen gemeld.
De kaart is verlopen.
De kaart is niet geactiveerd.
De kaart kan niet worden gebruikt om goederen / diensten te betalen in een kaarthouder-niet-aanwezig-omgeving (online / via internet).
3-D Secure (MasterCard SecureCode en Verified by Visa) is niet geactiveerd.
Kredietlimiet bereikt.